Peste marinat

de Bunica in Peste, 22 Ian 2011 | 12251 vizualizari

 

Oricat de bune ar fi conservele de peste cumparate , tot mai bune sunt preperate in bucataria mea.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste congelat (macrou),
  • 250 ml apa
  • 100 ml otet
  • 50 ml ulei,
  • sare dupa gust, 
  • 1 foaie de dafin, 
  • piper boabe o lingurita
  • 1 ceapa taiata pestisor 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste marinat:

Se taie pestele in bucati mici - circa 5 cm. Se aseaza intr-o cratita in care se toarna apoi celelalte ingrediente.

Se pun pe foc si se lasa  5 minute dupa primul clocot.

Puneti la rece pentru 2-3 zile toata compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste marinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Plachie de peste